Winkelsafari Webinar

Verlies jij ook regelmatig tijd in de supermarkt omdat je staat te twijfelen welke ontbijtgranen je best kiest?

Sta je besluiteloos te staren naar de samenstelling van verschillende yoghurts?

Say no more! Dan is mijn winkelsafari webinar echt iets voor jou!

Totale waarde? €222

Is de WINKELSAFARI WEBINAR iets voor jou?

  • Je wil producten leren beoordelen op basis van de ingrediëntenlijsten en voedingswaardes
  • Producten leren vergelijken om zo de meest voedzame keuzes te maken of de keuzes die best passen bij jouw doelen van dat moment (bv pré en post workout)
  • Je wil weten welke claims (suikerarm, vezelrijk, 100% natuurlijk) steek houden en welke niet? 
  • Je wil gewapend met een handige boodschappenlijst en een winkelkaartje met alle richtlijnen op naar de supermarkt.

Dit is wat je allemaal krijgt:

Het Winkelsafari webinar (twv €149)

In het webinar bespreek ik de volgende producten: melkproducten en kazen, ontbijtgranen, vlees, vleesvervangers, vleeswaren, ander broodbeleg, smeer- en bereidingsvetten, deegwaren, brood, crackers en wraps.

Handig winkelkaartje met de voornaamste richtlijnen (twv €26)

Bovenop het Winkelsafari webinar krijg je een handig winkelkaartje met de voornaamste richtlijnen, dat je op je gsm kan opslaan.

Download 'hoe lees je een etiket?' (twv €14)

In één oogopslag leer ik je hoe je een ingrediëntenlijst interpreteert, waarop je moet letten als je de voedingswaarde bekijkt en welke voedingsclaims er steek houden.

Download 'De Nutriscore ontleed' (twv €14)

De nutriscore kan een handig hulpmiddel zijn als je snel een evaluatie wil maken van de voedingswaarde van een product, maar dan moet je ‘m wel juist interpreteren. Met deze handige download wordt dat een eitje!

Handig boodschappenlijstje voor atleten (twv €19)

Een handig overzicht van de producten die je wekelijks nodig hebt om te voorzien in je voedingsbehoeften als sporter.

Je vraagt je misschien nog af...

Absoluut! En vaak is het nog extra interessant. Als beginner heb je nog veel marge om te verbeteren en als je daar direct de juiste ondersteuning bijneemt op vlak van voeding, kan je die groeimarge alleen nog maar vergroten en versnellen. Ook als recreatief sporter, met misschien minder tijd om te trainen maar wel met enkele persoonlijke doelen of misschien eens een wedstrijd in het vooruitzicht, kan dit traject je een duwtje in de juiste richting geven.

Zeker weten! In deze cursus zit zeker 6 uur aan kennis. Als ik dit aan je overbreng in individuele consultaties, kost dit je al gauw €400. Reken daar dan nog eens het werkboek, alle downloads en de bonussen bij en je zit direct aan nog heel wat meer waarde.

Ik raad je enkel aan om met mij te werken als je gelooft in mijn werkwijze en visie. Ik vind het heel belangrijk om steeds 3 pijlers te laten terugkomen: mindset, kennis en vaardigheden. Door te werken met mij haal je een pak kennis en ervaring binnen. Je zal echter zelf ook moeten werken. Als je op zoek bent naar een quick fix of gefocust bent op gewichtsverlies en uiterlijk, is dit niet de cursus voor jou.

Omdat ik kwaliteit wil garanderen, simple as that. Ik ben buiten de consultaties nog bezig met zaken voorbereiden voor jou, je schema berekenen,… Dat kost tijd en dat wil ik goed doen voor de mensen die er extra in investeren.

Meteen! Van zodra je je inschrijft ontvang je een link met de toegang en kan je er direct invliegen!