Healthy ready-made meals for athletes!

Als atleet (die waarschijnlijk ook nog eens full time werkt) weet je wel hoe belangrijk een volwaardig voedingspatroon is, maar de tijd en goesting om te koken is er niet altijd.

Ik heb zelf ook geprobeerd een oplossing te vinden door verschillende kant-en-klare maaltijden te proberen, maar ik was altijd teleurgesteld. Of ze waren niet zo gezond, vaak niet lekker, of als ze wel lekker waren, waren de porties te klein. Bovendien waren ze vaak gericht op afvallen en niet zelden waren koolhydraten volledig afwezig.

Dus dacht ik: waarom doe ik het niet zelf?

En zo ontstond Performance Catering!

Carbs are not your enemy!

Als sporter heb je ze juist nodig als belangrijkste brandstof. Carbs na een intense workout helpen je sneller recoveren door je glycogeenvoorraad snel te hervullen, zodat je sneller klaar bent voor de volgende workout

Eiwitrijk genieten

Minstens 30g eiwitten om je spieren te ondersteunen, zowel qua herstel als qua groei. Dat is een belofte! (Vergeet wel zelf je andere porties niet, zo goed mogelijk verdeeld doorheen de dag, free tip ;))

Don't forget your greens!

Als atleet is het binnenkrijgen van voldoende vitamines en mineralen natuurlijk essentieel om je lichaam te beschermen tegen ziektekiemen en in optimale gezondheid te houden om snel te herstellen en optimaal te presteren. Elke week een waaier aan verschillende groenten helpen je hierbij.

Grote porties voor hongerige sporters

You heard it! Het grootste deel van de tijd in mijn consultaties, moet ik sporters aanmanen om meer te eten. Dus geen kleine porties van mij! Toch een kleine eter? Save some for later, verwerk het in een slaatje voor de lunch de dag nadien met wat extra groentjes of tussen een wrap!

Hoe werkt het?

Aanbod deze week

Klik op de foto van het gerecht voor de allergenen.

Vlees

Vis

Veggie

Wedstrijdcatering

Wil jij je op de dag van je wedstrijd ook enkel focussen op je prestaties? Laat mij me dan zorgen maken over jouw voeding.

  • 🎨 Volledig Op Maat: Geen one-size-fits-all, maar een cateringplan dat perfect past bij jouw behoeften en sportvereisten.
  • 📊 Consultatie Met Vetmeting: We gaan verder dan de smaak – we analyseren je doelen, behoeften en de vereisten van je sport.
  • 📋 Opstellen Plan: Samen stellen we een plan op voor jouw topprestatie.
  • 🏋️‍♂️ Oefenen Plan: Geen proeverij, maar een echte training met ons plan voor de ultieme test.
  • 🍝 Mogelijkheid Carbloading: We tillen de energie naar een hoger niveau voor die cruciale wedstrijddag.
  • 🍱 Catering Op Wedstrijddag: ik voorzie elke maaltijd, snack en drank. Jij hoeft het alleen maar op te eten.
  • 💊 Mogelijkheid Sportsupplementen: Omdat elke atleet uniek is, bieden we de juiste supplementen aan.
  • 💰 Prijs Op Maat: contacteer me voor een gratis kennismakingsgesprek!

Je vraagt je misschien nog af…

Alle maaltijden worden bereid de avond voor de pick-up of de dag zelf en bewaard in de frigo! Zorg er zelf ook voor als je ze oppikt dat ze zo snel mogelijk terug koel geplaatst worden. Zo blijven ze zeker 4 dagen vers, maar vertrouw altijd op je eigen zintuigen om te evalueren of iets nog geconsumeerd kan worden.

Bij elk gerecht, zet ik de allergenen op de website. Check deze dus zeker voor je iets bestelt!

Het bakje waarin de maaltijden geleverd worden, is veilig voor de microgolfoven. Haal er dus gewoon het deksel af en plaats enkele minuten in de microgolf. Roer best eens tussendoor voor het beste resultaat!

Absoluut! Contacteer me en dan kunnen we zeker iets uitwerken!

Zeker! Stuur me een berichtje met je gegevens en ik zorg ervoor.