Workshops en consultancy

De juiste brandstof is de motor van elke atleet, vooral in de complexe wereld van teamsporten

Ben je als coach op zoek naar die paar extra procenten, zitten je atleten met veel vragen, wil je weten hoe je prestaties en herstel kan optimaliseren en blessures kan beperken?

Op aanvraag kom ik langs bij jullie club voor advies, consultaties, workshops, bepaling lichaamssamenstelling,…

Ook advies ter voorbereiding van een stage of catering behoort tot de mogelijkheden. Of het nu in eigen land is of over de grenzen, ik ben er om ervoor te zorgen dat jouw team altijd de optimale voeding krijgt.

Neem vandaag nog contact op voor een op maat gemaakt voorstel.

Individuele workshop: MEALPREP MASTER

Stap één begint bij jou thuis, waar we niet alleen je week plannen, maar ook op zoek gaan naar recepten die passen bij jou en je gezin. Ik breng niet alleen  inspiratie mee, maar ook praktische tips om recepten aan te passen aan jouw behoeften.

Vervolgens duiken we samen de supermarkt. Ik fungeer als je persoonlijke voedingscoach, waarbij we samen de juiste producten uitkiezen en ik je voorzie van handige tools om dit in de toekomst zelf te doen.

Eenmaal terug thuis gaan we de keuken in voor een hands-on ervaring! We bereiden samen het gekozen weekmenu voor, en als klap op de vuurpijl zorgen we voor een weeklange mealprep, waardoor je de hele week stressvrij kunt genieten van gezonde maaltijden.

Deze workshop duurt 4 uur en kost  €250, plus de kosten van de supermarkt. Het is niet alleen een investering in gezond eten, maar ook in plezier en zelfvertrouwen in de keuken. 

Neem contact op om je workshop vast te leggen!

Kookworkshops

Graag een kookworkshop voor jouw team of bedrijf?

Dit kan volledig op maat. Of je nu graag de basis (her)bekijkt, ideeën wil opdoen voor ideale recepten voor op een trainingsdag of wedstrijddag of graag meer inspiratie krijgt voor tussendoortjes, alles is mogelijk.

Neem contact op voor meer info!

Open workshops

Regelmatig organiseer ik (alleen of in samenwerking met andere experts) open workshops waarvoor je je kan inschrijven.

Nog op de planning in 2024:

  • Basisvoeding
  • Opbouwen naar een wedstrijd
  • Making weight
  • Kookworkshops

Als team of bedrijf kan je deze workshops ook zelf boeken of een workshop op maat aanvragen.

Neem contact op voor meer info!